Sivut

sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Old farts


Onhan näit ennenki nähty.. mut eilen jatkettiin kaavaa. Kaksviis eli pari vuotta viel ja se omakotitalo ja pari kersaa.. TÄH?

Tän päivän palauttelu resepti:


Jatketaan alkuviikost harjotuksia..

Ettei nyt menis iha off track ni täs jotain mitä on tulossa..

lauantai 18. joulukuuta 2010

F*CK the 17th

F*ck*n 17th!

Alotettii päivä tuplakinkillä. Joka jätkä sai lähtee tyhjätaskuna himaan, jotain paskaklippei saatiin. Toni sai kotiin viemiseks vatsakipuja rivojen skorpparien muodossa.

Illalla jatkettii meitsin ja Tomin valmiiks raksaamalle spotille (jossa oli sairas duuni) huomaamaan vaan se et vauhdit ei riitä millään. Tomi kevyimpänä sai edes vähä nauttia spotista ku bungee heitti jäbän semihyvin seinille, kun minä ja Toni jouduttii tyytyy bungen venyttelyyn.

Päivää kruunaili viel bungen unohtaminen ja säkkien jäädyttely risois housuis.

Saldot päivältä:

Jami: 2spottii, 0shottii, risat housut
Toni: 2spottii, ½shottii, rivot pannut
Tomi: 2 spottii, 2 shottii (parempi kelvata ne makso yhet housut)

SIT NE HOUSUT! Kolehti pystyyn synttäreiden kunniaks!






lauantai 11. joulukuuta 2010

Kauden ekat hänkkäsessarit!

Päästiin vihdoin tekemisen meininkiin ja käytiin kuvailee kauden ekat hänkkämatskut. Oli ihan antosa päivä, kaikki sai shotteja ja varsinki Tomi oli jälleen ihan liekeissä ja vetäs bäkki barrelin pois kaiteelta HUH!

Vähän jäi kyllä itellä hampaankoloon kun ei se bäkki huntti menny päälle vaikka paristi oli niin lähellä, mutta ainaki nauhalle tarttu muutamat hyvät pannut kyseistä temppua yrittäessä.

Ainii meinas ihan unohtua, viime viikolla käytiin myös vetää hemmetin siistiä qp wallia ja Hemmokin oli paikalla ottamassa kuvia. Tomista tuli jälleen moneyshotti muiden tyytyessä lähinnä kattelemaan sivusta.

tiistai 7. joulukuuta 2010

Päivitystä!

Viime julkasusta on kulunu jo hetki ja paljon on ehtiny tapahtua tässä välissä. 27.11 pidettiin Stonessa viime talvena kuvatun Outlaw Outruns -leffan ensi-ilta. Ensi-illan kanssa oli vaikka mitä sählinkiä, paikan henkilökunta ei tullu oikeen vastaan eikä saatu lupaa säätää paikan videotykkiä ja telkkareita niin, että oltais saatu koko leffa näkymään nätisti. Muutenkin jäi vähän paska maku suuhun siitä, miten kyseisen ravintolan henkilökunta kohteli loppuillasta yhtä bileiden järjestäjistä.

Muuten ilta oli onnistunut ja ensi-ilta jäi varmasti kaikkien paikallaolijoiden mieleen. Siistiä oli myös se, että meikän vanha lapsuudenkaveri Eetu tuli heittää keikan leffan päätteeks. Valmis leffa on nyt Vimeossa.

Toni ja koristreenit TPT:n tyyliin!
Sunnuntaina käytiin vetää myös kauden ensimmäiset kuvaussessarit Hemmon kanssa ja saatiin aikaseks melko siistejä koripalloaiheisia kuvia. Yläpuolella yks leftover kuva, parhaimmat shotit tulee myöhemmin jotain kautta esille!